Kezdetek... 

A fotózással még az analóg világban kötöttem barátságot. Ezüst alapú, fekete-fehér fotók laborálási folyamatát elsajátítva készítettem első képeimet. A digitális világ térhódítása megváltoztatta szemléletmódomat. 
Multimédiafejlesztőként elsajátítottam a digitális képkidolgozás technológiai folyamatait, melyeket napjainkig gyakorlok, fejlesztek. Alkotói munkám célja, hogy a végeredmény gondolkodásra sarkalja a szemlélődőt, illetve az aktuális történésekből magunkkal vihessünk mindig egy darabot, mely az elkészített kép megtekintésével feleleveníthető, újra élhető...

Célunk!

Honlapunk célja, hogy az idelátogatók betekintést nyerjenek képi világunkba. A vizualitásban hiszünk. Ennek tükrében építettük fel az oldal struktúráját is. Képeinket úgy válogattuk össze, hogy rálátást biztosítsanak tevékenységi körünkre. Igyekeztünk minden témakörből feltölteni ízelítő alkotásokat. 

Alkotói vágy...

Csapatunkat a töretlen alkotói kedv, alkotói vágy jellemzi. Folyamatosan részesei vagyunk különböző projekteknek, melyekkel színt vihetünk a hétköznapok szürkeségeibe. Számunkra ugyanolyan fontos egy sajtózás, egy családi rendezvény, esküvő stb. megörökítése, mint a kreatív kompozíciók megalkotása. 
Ha már valaki eljut oda, hogy szeretne különlegesebb, igényesebb képi világgal előrukkolni, mely minőségibb érzettel tölti meg napjait, akkor mindig azon munkálunk, hogy minőséget biztosítsunk megfizethető árakon.
Hiszünk abban, hogy az összes munkának, minden eltöltött percnek értéke van, melyet kölcsönösen tiszteletben kell tartanunk. Kérjen tőlünk árajánlatot, hisz az nem jelent kötöttségeket, viszont egy szebb, igényesebb képi világot eredményezhet. A "KAPCSOLAT" menüpont alatt érdeklődjön szolgáltatásainkról.

Tisztelettel: Takács Tamás - kreatív fotós, újságíró

50856860_2512670935414057_2052521985509949440_o